UTILITEITSBOUW

Energielabel utiliteitsbouw

Het energielabel utiliteitsbouw is verplicht bij verkoop en verhuur. Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig een gebouw is. Ook laat het zien dat men werkt aan duurzaamheid en biedt een handig pakket maatregelen voor energiebesparing, waarmee het gebouw in een betere energieklasse terecht kan komen. Door een hoger energielabel stijgt de waarde van het gebouw en daardoor ook de verkoop- of verhuurprijs.

 

Waarom een energielabel utiliteitsbouw?

Is het gebouw energiezuinig? Welke energiebesparende maatregelen zijn er nog mogelijk in dit gebouw? Enkele vragen steeds vaker worden gesteld. Bouwlabel.com is deskundig in het verlenen van energielabels. Energiebesparende maatregelen nemen wij als logisch onderdeel mee. Op basis van de labelklasse geven wij heldere informatie over de huidige energetische kwaliteit van het gebouw en adviseren wij over mogelijke energiebesparingsmaatregelen.

 

Hoe gaat het in zijn werk

U vult de postcode van het gebouw waar u een energielabel van wilt controleren in op het contactformulier. Bouwlabel.com neemt contact met u op om een afspraak met u te maken voor een gebouwopname. Op afgesproken dag en tijd komt een van onze adviseurs het gebouw opnemen. De gegevens worden verwerkt, afgemeld bij RVO en u krijgt het energielabel met bijbehorende gegevens per mail toegestuurd.

 

Kosten

De kosten voor een Energielabel utiliteitsbouw is afhankelijk van de grootte van het gebouw. Bouwlabel.com levert u een offerte op maat voor uw gebouw(en).

©